Germania Sport

TRENUTAČNA AIRCASH UPLATA I ISPLATA

Trenutačno i samo jednim klikom uplati na svoj Germania račun Aircash aplikacijom i A-bonom te odmah isplati dobitak putem Aircash aplikacije na svim PBZ bankomatima, kioscima Tiska ili INA i Tifon benzinskim postajama diljem Hrvatske!

Koristi Aircash aplikaciju za trenutačnu uplatu sredstava na Germania račun. Uplaćivati možeš od 0-24h svim Visa, Maestro i MasterCard karticama i gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska ili INA i Tifon benzinskim postajama te primitkom od drugog korisnika. Kada koristiš karticu, dovoljno je samo prvi puta upisati podatke, a kasnije sredstva uplaćuješ samo jednim klikom.

Sredstva sa svog Germania računa možeš trenutačno isplatiti na Aircash novčanik, a iz Aircash novčanika u gotovini:

  • Na bilo kojem PBZ bankomatu, samo s unosom koda iz aplikacije, bez kartice. Ne moraš uopće biti klijent PBZ-a
  • Na kiosku Tiska te na INA ili Tifon benzinskoj postaji

Dovoljno je samo upisati iznos isplate u kunama i broj mobitela na kojem je registrirana Aircash aplikacija i tvoja sredstva s Germania računa bit će trenutačno prebačena na Aircash novčanik.

Osim putem Aircash aplikacije, na svoj korisnički račun možeš trenutačno uplatiti i A-bonom. Potrebno je samo upisati 16-znamenkasti kod s bona i sredstva će odmah biti raspoloživa za igru!

A-bon možeš kupiti na svim benzinskim postajama (INA, Petrol, Crodux, Lukoil, Tifon, AdriaOil), na svim kioscima (Tisak, iNovine) i na još mnogo drugih lokacija diljem Hrvatske (Plodine, Bakmaz, Bure, …).

Preuzmi Aircash!

App Store

Google Play

Huawei App Gallery