Germania Sport

TRENUTAČNA AIRCASH UPLATA I ISPLATA

Trenutačno i samo jednim klikom uplati na svoj Germania račun Aircash aplikacijom i A-bonom te odmah isplati dobitak putem Aircash aplikacije na svim PBZ bankomatima, kioscima Tiska ili INA benzinskim postajama diljem Hrvatske!

Koristi Aircash aplikaciju za trenutačnu uplatu sredstava na Germania račun. Uplaćivati možeš od 0-24h svim Visa, Maestro i MasterCard karticama i gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji te primitkom od drugog korisnika. Kada koristiš karticu, dovoljno je samo prvi puta upisati podatke, a kasnije sredstva uplaćuješ samo jednim klikom.

Sredstva sa svog Germania računa možeš trenutačno isplatiti na Aircash novčanik, a iz Aircash novčanika u gotovini:

  • Na bilo kojem PBZ bankomatu, samo s unosom koda iz aplikacije, bez kartice. Ne moraš uopće biti klijent PBZ-a
  • Na kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji

Dovoljno je samo upisati iznos isplate u kunama i broj mobitela na kojem je registrirana Aircash aplikacija i tvoja sredstva s Germania računa bit će trenutačno prebačena na Aircash novčanik.

Osim putem Aircash aplikacije, na svoj korisnički račun možeš trenutačno uplatiti i A-bonom. Potrebno je samo upisati 16-znamenkasti kod s bona i sredstva će odmah biti raspoloživa za igru!

A-bon možeš kupiti na svim benzinskim postajama (INA, Petrol, Crodux, Lukoil, Tifon, AdriaOil), na svim kioscima (Tisak, iNovine) i na još mnogo drugih lokacija diljem Hrvatske (Plodine, Bakmaz, Bure, …).

Preuzmi Aircash!

App Store

Google Play