Germania Sport

LISTIĆ TJEDNA

Ne znamo baš najbolje kako opisati ovaj listić. Igrač Germania Sport kladionice iz Zagreba, koji je listić uplatio u našoj poslovnici na Savici, posložio je listić s 8 nogometnih parova na koje je uložio svega 10 kuna, a ostvario dobitak od 47.237 kuna.

Kada se počne gledati listić, sve izgleda prilično jednostavno – klađenje na pobjede na utakmicama engleskih nižih liga te ‘jedinica’ na Norvešku protiv Slovenije. Tečajevi od 1,80 do 2,50 – i više nego pristojno. A onda dođete do posljednjeg para na listiću, onog između Bugarske i Cipra.

Na toj je utakmici naš igrač ‘zaokružio’ prijelaz – ‘iz 2 u 1’. Tečaj 28! Kada je Kastanos u 41. minuti doveo Ciprane u vodstvo, napetost je na Savici sigurno porasla, a kada je Despodov u 59. izjednačio vjerojatno je sve došlo do usijanja. Trebao je Bugarima još jedan gol, a njega je 9 minuta kasnije postigao Nedelev.

Ostalo je još ‘samo’ da se Bugari obrane, da ne prime neki gol, a to se na kraju i dogodilo. Bugarska – Cipar 2:1, zaokružen i taj par kao i sedam prethodnih i pogođen ukupni tečaj 4.690!!! Svaka čast!