Germania Sport

INFARKTNI GOLOVI I PRIJELAZ ZA LUDI DOBITAK

Sjajna dva listića odigrao je naš sretni web igrač u nedjelju ujutro i u džep pospremio ludi dobitak! Ukupno je uložio šest kuna na četiri utakmice japanskog i južnokorejskog nogometa, samo sa jednim promijenjenim tipom i ukupni dobitak iznosio mu je vrtoglavih 311.635 kuna!

Nevjerojatnu sreću donijela su mu čak tri gola u infarktnim završnicama i sudačkim nadoknadama, a majstor je uz to, pogodio i prijelaz.

Na prvom listiću, gađao je tri točna rezultata s ludim tečajevima i ‘čupao živce’ čekajući golove u nadoknadi. To je dočekao, a posao je odradio i Gangwon, koji je u razmaku od samo 11 minuta preokrenuo vodstvo Incheona na poluvremenu. Time je ‘skinuo’ ukupni tečaj 115.425 i ulog od samo dvije kune, pretvorio u dobitak od sjajnih 230.272 kune, od čega je naš bonus iznosio 10.965 kuna!

(Ludi listić pogledaj i OVDJE)

Drugi listić donio je iste parove, uz samo jednu izmjenu – u dvoboju Jubilo Iwata – Kawasaki F., odabrana je hendikep pobjeda umjesto točnog rezultata i to je također prošlo, a ukupni tečaj je bio nešto manji – 20.391,75 i s uložene četiri kune, dobitak je bio 81.363 kune, uz Germania bonus od 3.874 kune.

(Ludi listić pogledaj i OVDJE)

Sveukupno – dobitak je na ova dva listića iznosio sjajnih 311,635 kuna, a sretnika smo počastili našim bonusom u ukupnom iznosu od 14.839 kuna!

Čestitke majstoru!