Germania Sport

DVA ISTA LISTIĆA I KIKSEVI FAVORITA DONIJELI 187.255 KUNA U VODICE!

Sreća prati hrabre!

Naš igrač u Vodicama je odigrao dva identična luda listića sa sedam nogometnih parova i ulogom od 20 kuna. Na oba je gađao četiri ‘jedinice’, jednu ‘dvicu’ i dva ‘iksa’, što se pokazalo dobitnom kombinacijom, koja mu je donijela dobitak od 93.627 kuna na svakom listiću, odnosno ukupno 187.255 kuna! Germania bonus iznosio je 5.299 kuna, ukupno 10.598.

Na ovim sjajnim listićima samo je jedan pojedinačni tečaj bio manji od 2,00 – i to onaj iz prve utakmice dana, između Gencerbirligija i MTK. Prošlo je 7,55 na pobjedu Strasbourga u gostima kod Lyona u francuskom Kupu, a to se možda ne bi dogodilo da je Fekir u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena bio precizan s bijele točke. No, jedanaesterac nije iskorišten, ostalo je 1:0 za Strasbourg, koliko je bilo prije njega, a iako je Lyon kasnije izjednačio, Kone je u 52. minuti donio traženu ‘dvicu’. Ili pobjeda Sportinga iz Gijona u španjolskom Kupu kralja protiv Valencije. Tečaj je bio 4,70, a ‘jedinica’ je došla u 79. minuti nakon gola Blackmana.

Ludi listić pogledaj i OVDJE

 

Ludi listić pogledaj i OVDJE

I ostali parovi su prošli i osigurali sjajan dobitak za našeg igrača u Vodicama! Možemo samo reći – svaka čast i čestitke!

Germania – kladionica koja daje više