Germania Sport

NAJBOLJI KLADIONIČAR U HRVATSKOJ ODVEZAO KUĆI BMW SERIJE 3!

U proteklih mjesec i pol dana, tražili smo najboljeg kladioničara u Hrvatskoj i pronašli smo ga! To je Dražen Šunjić, koji je u našem velikom nagradnom natjecanju „Pogodi najveći tečaj“, pogodio tečaj 15.652 i osvojio BMW serije 3.

Probio sam se na prvo mjesto poretka dva dana prije završetka natjecanja. Ta dva dana nisam oka sklopio. Zvao sam svako jutro u poslovnicu i provjeravao je li me itko prestigao“, rekao je sretni dobitnik BMW-a prilikom uručenja ključeva u našoj poslovnici u zagrebačkom Središću i dodao:

Doslovno nisam oka sklopio dvije noći od uzbuđenja i sreće. Uostalom, vidjeli ste kako su mi prošla zadnja dva para, Athletic Bilbao 1:0 i Liverpool 1:0.“

Dražen Šunjić s našim hostesama

Zdenko Balić iz Splita dugo je vodio u ukupnom poretku s tečajem 5205, ali je u samoj završnici ispustio vodstvo i morao se zadovoljiti skuterom Yamaha Aerox 4.

Praktički do posljednjeg trenutka sam bio prvi, na kraju sam završio drugi, ali nije mi žao, svaki dobitak je dobar dobitak“, kazao je naš igrač iz Splita prilikom uručenja nagrade, otkrivši svoj recept za uspjeh.

Uglavnom nemam neke omiljene lige ili sportove, igram šaroliko, što mi se čini da je najbolje taj dan. Na listiću koji mi je donio skuter sam igrao američki hokej. Volim se okladiti i na ostale američke sportove“.

Dobitnik skutera Zdenko Balić i menadžer podregije Split, Mladen Tomić

Trećeplasirani igrač iz Zagreba, Paško Jozić, uplatio je listić putem weba i osvojio električni bicikl.

Od prvog dana igram samo u Germania Sport kladionici jer mi se najviše isplati. Bonusi koje vi dajete ne postoje kod konkurencije“, ustvrdio je Jozić, dodajući:

Pokušavam godinama uloviti automobil na vašoj igri „Pogodi najveći tečaj“, ali do ove godine nisam bio ni blizu.“

Dobitnik električnog bicikla Paško Jozić i menadžer direkcije poslovnih procesa u Germaniji, Davorin Drmečić

Četvrtu nagradu, mobitel Samsung S9, dobio je Ivan Čudina, koji nam je otkrio jedan zanimljiv podatak.

Pratio sam razvoj situacije na internetu, bio sam vodeći jedno vrijeme, a da je pao samo jedan gol više, danas bi se vozio kući u BMW-u. Da mi je prošao jedan par u Belgiji, pogodio bih tečaj preko 20 tisuća, nema šanse da bi me itko dostigao. Ali eto, moram čestitati pobjedniku i nadati se kako ću to dogodine biti ja“.

Dobitnik mobitela Ivan Čudina i menadžer podregije Split, Mladen Tomić

I mi čestitamo svim dobitnicima vrijednih nagrada!

Germania – kladionica koja daje više