Germania Sport

U JEDNOM DANU PROŠLA DVA HUMANITARNA LISTIĆA!

Mjesec darivanja u Germania Sport kladionici!

Posebna božićna čarolija u Germania Sport kladionici! U humanitarnoj akciji koju provodimo u suradnji sa portalom Germanijak.hr, prošla su čak dva humanitarna listića u samo jednom danu! To treba zahvaliti sjajnim gostima – Jakovu Grciću i Tomislavu Gondžiću, koji su odigrali dobitne listiće za udrugu Krijesnica, koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima i Specijalnu bolnicu Gornja Bistra za kronične bolesti dječje dobi.

Grcić, inače naš futsal reprezentativac je još u subotu odigrao listić od pet parova s potencijalnim dobitkom od 3.068 kuna. U subotu su prošla tri para, a utakmice HNL-a između Osijeka i Intera te Slavena i Rijeke su odgođene. Potonja za kraj siječnja, a dvoboj u Gradskom vrtu odigran je u nedjelju. Popularni „Grca“ čekao je jedinicu, koju je Osijek ostvario s uvjerljivom pobjedom od 6:0, dok se za odgođeni par Slaven – Rijeka računa tečaj 1, tako da je ukupni dobitak 1.614 kuna za Krijesnicu.

Dan kasnije, u nedjelju je svoj humanitarni listić odigrao Tomislav Gondžić, strijelac mitskog pogotka u 93. minuti derbija 2000. za pobjedu Dinama, kasnije i suigrač Luki Modriću u Interu iz Zaprešića čije kadete Gondžić danas trenira. Pogodio je da će Chelsea dobiti Brighton, Dinamo Hajduk, RB Leipzig Mainz te Benfica Maritimo. Čekao je još pobjedu Rome protiv Genoe. I nije bilo lako. Genoa je dva puta vodila, no Vučica je na kraju uspjela slaviti s 3:2, čime je Specijalnoj bolnici Gornja Bistra priskrbio donaciju u iznosu od 2.840 kuna.

Čestitamo našim humanitarnim gostima na sjajno odigranim listićima kojima su donijeli radost onima koji će je najviše cijeniti u ovom blagdanskom periodu.

Germania – kladionica koja daje više