Germania Sport

IMAMO OSVAJAČA BMW-A!

Nakon što je borba za BMW 3 tjednima bila jednosmjerna ulica u našem velikom nagradnom natjecanju „Pogodi najveći tečaj“, dogodio se preokret „sa zvukom sirene“. Igrač iz Splita, Zdenko Balić skoro je od samog početka (točnije od 7. studenog) bio vodeći s tečajem od 5.205, ali je utorak 11. prosinca donio preokret i pogođeni tečaj 15.652.

Igrač iz Zagreba, Dražen Šunjić, koji je svoj dobitni listić uplatio u Umagu, odigrao je 7. prosinca listić za narednih pet dana. Prvi dan pogodio je četiri para, idući dan tri, od kojih je neodlučen ishod na utakmici Cagliarija i Rome u najmanju ruku čudesan pogodak, nakon vodstva gostiju od 0:2 na poluvremenu.

Trećeg dana prošla su nova tri para. I onda je tek došlo do prave drame. Predzadnji dan je trebao jedinicu na Athletic Bilbao, a jedini pogodak na susretu došao je u zadnjim sekundama i to s bijele točke.

Šećer za kraj zove se Liverpool. Svi smo vidjeli obranu Alissona u drugoj minuti sudačke nadoknade, a novi vlasnik BMW-a će je pamtiti do kraja života.

Vrijedi istaknuti za kraj da je s(p)retni majstor iz Zagreba prošle godine doživio sudbinu našeg igrača iz Splita jer je baš on lani osvojio utješno – drugo mjesto, a ove godine će se odvesti u novom automobilu BMW serije 3.

Tako je igrač iz Splita, Zdenko Balić, kojeg su samo dva dana dijelila od glavnog zgoditka, na kraju osvojio skuter Yamaha Aerox 4.

Trećeplasirani  igrač iz Zagreba, Paško Jozić, uplatio je listić putem weba i osvojio električni bicikl, a i njegov listić je posebna priča. On je pogodio 14 NBA parova – zbrojeve poena igrača, a 15. par – CJ McCollum propustio je susret protiv Phoenixa zbog ozljede zgloba, što ga je u tom trenutku za dlaku ostavilo u poretku iza igrača iz Splita.

Četvrto mjesto osvojio je igrač iz Kaštel Novog, Ivan Ćudina, koji je uplatio listić u Kaštel Štafiliću i osvaja Samsung S9.

Čestitamo svim sretnim dobitnicima u ovogodišnjem izdanju našeg velikog nagradnog natjecanja „Pogodi najveći tečaj“, koje je na samom kraju ponudilo filmski rasplet, a svaki listić iz vrha je zaista priča za sebe…

Svečana dodjela nagrada održat će se 19. prosinca u Zagrebu u našoj poslovnici u Središću, ulice Brune Bušića 9 i u Splitu u Dubrovačkoj 23a.