Germania Sport

PROMJENA U ZADNJI ČAS! VODSTVO PREUZEO IGRAČ IZ UMAGA!

Nevjerojatan rasplet u našem velikom nagradnom natjecanju ‘Pogodi najveći tečaj’, koje završava sutra! Imamo novog vodećeg u poretku za BMW Serije 3!

Naš igrač u Umagu pogodio je tečaj od sjajnih 15.652,19, čime je uvjerljivo preuzeo vodstvo i stavio jednu ruku na vrijedni BMW. Iako je uplatio samo dvije kune, dobitak mu je iznosio sjajnih 34.200,04 kune i to bi mogao biti uvod u glavnu nagradu.

Listić možete pogledati i OVDJE.

Dosad je dugo vremena vodeći bio igrač iz Splita s pogođenim tečajem od 5.205,38, ali on je sada ostao bez vrijedne nagrade u posljednji tren. Ipak, ako danas ne dođe do novih promjena, čeka ga druga nagrada, a to je skuter Yamaha Aerox 4. Spomenimo i da će trećeplasirani u poretku osvojiti električni bicikl, a sretnik koji zauzme četvrto mjesto, pod bor će dobiti Samsung Galaxy S9.

Pravila natjecanja možete provjeriti OVDJE i ne preostaje vam ništa drugo nego ciljano složiti dobitnu kombinaciju! Nemojte gubiti vrijeme i otiđite do najbliže Germania Sport poslovnice ili odigrajte svoj listić na www.germaniasport.hr pa osim novčanog dobitka, steknite i novog ljubimca na četiri kotača!

Požurite! U konkurenciju za vrijedne nagrade ulaze listići sa parovima koji počnu najkasnije večeras do 21 sat! Sretno!

Germania – kladionica koja daje više