Germania Sport

Želimo postati tržišni lider

Definiranju misije i vizije tvrtka Germania Sport pristupila je shvativši da je poštivanje tih načela jedini put prema vrhu, zbog čega ih je od svojeg osnivanja implementirala u svoju poslovnu politiku i svaki poslovni proces. Zahvaljujući svijesti o važnosti ovih principa i dosljednosti u njihovom provođenju, danas se za tvrtku Germania Sport može reći da svojim odgovornim poslovanjem i društvenom odgovornošću daje veliki doprinos društvu.

Naša vizija je da postanemo tržišni lider u području sportskog klađenja i priređivanja igara na sreću. Svjesni da se u svim segmentima i ubuduće moramo razlikovati i biti iznad ostalih po kvaliteti, trudimo se i uspijevamo biti ispred konkurencije sa vlastitim rješenjima, što dokazujemo uspješnim širenjem poslovanja.

Iz godine u godinu zapošljavamo najkvalitetnije i najbolje stručnjake u svojim područjima. Sposobnosti naših zaposlenih se prepoznaju i u podjednako važnoj kvaliteti naše ponude, koju konstantno širimo novim proizvodima.

Osim što svakodnevno omogućava vrhunsku uslugu svojim klijentima, tvrtka Germania Sport je partner brojnim pojedincima i institucijama kojima pomaže u svim društvenim sferama, donoseći boljitak široj društvenoj zajednici – pružanjem podrške sportu, obrazovanju, kulturi, zdravstvu i humanitarnim aktivnostima.

Svi dosadašnji ciljevi tvrtke ostvareni su zahvaljujući Germanijinim zaposlenicima koji, slijedeći misiju tvrtke, a to je održavanje visokih poslovnih i financijskih performansi i njegovanje inovativnosti, stalno rade korake naprijed u ostvarivanju vizije tvrtke, čemu su posebno posvećeni.