Germania Sport

20 godina na tržištu igara na sreću

Tvrtka Germania Sport na tržištu igara na sreću posluje od 1998. godine. Poslovna politika tvrtke bazirana je na modernim principima poslovanja. Tijekom prethodnih 20 godina, postali smo jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. U ovom trenutku, s oko 200 uplatnih mjesta te 400 samoposlužnih terminala za klađenje, brand je prisutan na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. U Germania Sport kladionici više od 550 profesionalaca svakog dana radi na kontinuiranom unapređenju usluga, dok je krajnji cilj uspješno predviđanje potreba klijenata i održavanje njihovog zadovoljstva.

U okviru osnovne djelatnosti, tvrtka Germania Sport ima vlastitu produkciju i ponudu visokokvalitetnih tečajeva za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, s oko 15.000 tečajeva na više od 700 događaja dnevno. Osim toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 350 standardnih igara na nogometne utakmice i više od 450 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, koristimo zaokružen informatički sustav proizvodnje, održavanja i nadogradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom.

Trudeći se da svojim korisnicima pružimo objedinjenu ponudu usluga i informacija, u okviru tvrtke Germania Sport razvijamo i medije, koji su također s vremenom zauzeli vrhunske pozicije. Pokrenuli smo izdavanje tjednika Germanijak, magazina relevantnog i zanimljivog sadržaja, sa tekstovima odličnih poznavatelja sporta, intervjuima, vrhunskim fotografijama i modernim dizajnom. Projekt smo proširili 2016. godine u suradnji s Večernjim listom, kada tjednik kao Max Germanijak počinje izlaziti i kao posebno sportsko izdanje Večernjeg lista.

Časopis je 2014. godine dobio svoje online izdanje kao rezultat praćenja trendova koji jasno pokazuju da se u potrazi za kvalitetnim i brzim informacijama naši čitatelji sve češće opredjeljuju za ovaj vid informiranja. Germanijak.hr  je danas najpouzdaniji i jedan od najčitanijih specijaliziranih portala u Hrvatskoj.

Posvećeni smo modernizaciji društva u cjelini i sudjelujemo u razvoju uspješne tržišne ekonomije, istovremeno poštujući životnu sredinu i društvo u kojem živimo.