Germania Sport

PROMJENA NA 3. MJESTU: ODGOĐENI SUPERCLASICO ODNIO MU BMW!

Zahuktava se borba za BMW serije 3, ali i ostale vrijedne nagrade u našem velikom nagradnom natjecanju ‘Pogodi najveći tečaj‘. Naš igrač u subotu je uplatio listić s deset parova sjajnih tečajeva. Pogodio je devet subotnjih parova, a treba izdvojiti sjajni tečaj na pobjedu Istre u gostima kod Gorice od čak 4,20, ali i Reimsovo slavlje i na poluvremenu i na kraju za 3,30.

Prava drama, međutim, tek je slijedila. Subotnji susret River Platea i Boce Juniorsa odgođen je zbog navijačkih nereda, a upravo je to bio zadnji par na listiću. Utakmica je odgođena za 24 sata i taj par je do tog trenutka bio „na čekanju“, a naš igrač na mukama. U slučaju pobjede Rivera, dobiva 16.437 + bonus 1.643,75, dakle 18,081 kunu i time postaje igrač koji je pogodio najveći tečaj (u ovom slučaju tečaj 8.651) i postao bi vodeći u našem natjecanju za glavnu nagradu – automobil BMW.

Utakmica je na kraju odgođena i dan je tečaj 1,00. Naš igrač osvojio je 7.861 kunu, na samo dvije uplaćene kune i preuzeo je treću poziciju u poretku, koja donosi električni bicikl.

I ti imaš priliku uključiti se u naše veliko nagradno natjecanje, a sva pravila potraži OVDJE.

Germania – kladionica koja daje više