Germania Sport

ZEZNULI GA POENI, ALI STIŽE NAJBOLJA UTJEHA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE

Nakon dva dana stanke, nastavljena je i naša utrka za nagradu od 2.000 kuna u sklopu našeg velikog nagradnog natjecanja ‘Naplati najveći promašaj’. Nagrada za jučerašnji dan ide našem web igraču, koji je odigrao sjajan listić, maestralno pogodio sa dvoznakom na utakmici Brazila i Belgije, a promašio samo dvoboj Australije i Kanade na košarkaškom U-17 Svjetskom prvenstvu, na kojem je tipova na over zbroj poena. Tu nije pogodio i ušao je u konkurenciju za ‘Naplati najveći promašaj, a njegov ukupni tečaj pogođenih parova iznosio je 954,81, što je bilo najviše tijekom jučerašnjeg dana. Čestitamo!

Germania – Kladionica koja daje više