Germania Sport

2.000 KUNA ZA NAŠEG WEB IGRAČA

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Jučer je najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para imao naš web igrač. Ukupni tečaj iznosio mu je 165,27. Na svom listiću imao je 13 parova, koji su mu uz ulog od deset kuna mogli donijeti dobitak od 3.827,15 kuna. No, promašio je susret Cowdenbeath – Dundee, na kojem je gađao da će biti najmanje četiri gola. Mreža se samo jednom tresla i srušila listić, ali budući da mu je najveći ukupni tečaj pogođenih parova bio najveći od svih jučerašnjih listića, koji su zadovoljili uvjete natjecanja, 2.000 kuna ide upravo njemu. Čestitke!

Germania – Kladionica koja daje više