Germania Sport

PAO NA FINCIMA I U PULU STIŽE 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

U petak je bila stanka na Svjetskom prvenstvu pa tako i u našem nagradnom natjecanju, a nakon dana pauze, imamo novog dobitnika i to iz Pule. On je jučer na svom listiću odabrao sedam parova, a promašio je samo dvoboj finskog prvenstva Ilves – Inter Turku, na kojem je vjerovao u prolaz dvojke, a susret je završio bez pobjednika. Tim promašajem, ostvario je pravo sudjelovanja u našem nagradnom natjecanju i zahvaljujući ukupnom tečaju pogođenih parova, koji je iznosio 983,66 i bio je najveći tijekom jučerašnjeg dana, stiže nagrada od 2.000 kuna! Čestitamo!

Germania – Kladionica koja daje više