Germania Sport

NA ŽITNJAK IDE 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Jučerašnja nagrada u sklopu našeg nagradnog natjecanja ‘Naplati najveći promašaj’ odlazi u Zagreb, našem igraču iz poslovnice Žitnjak. On je na svom listiću odigrao sve četiri jučerašnje utakmice na Svjetskom prvenstvu. Odabrao je igru poluvrijeme/kraj, gađavši neriješeni ishod na poluvremenu, a na kraju pobjede Kolumbije, Poljske, Belgije i Tunisa. Pogodio je tri para, a razočarali su ga Panamci koji su vodili na poluvremenu sa 1:0. Time je na ulog od samo dvije kune propao dobitak od 1.684,84 kuna ali stigla je još bolja nagrada! Ukupni tečaj pogođenih parova iznosio je 179,69, što je bilo najviše među jučerašnjim listićima koji su zadovoljili uvjete našeg nagradnog natjecanja i 2.000 kuna tako ide u Zagreb!

Čestitamo!