Germania Sport

TREĆIH 2.000 KUNA IDE U POREČ!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje„Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađite OVDJE.

Trećeg dana 2.000 kuna odlazi u Poreč igraču koji je listić jučer uplatio na uplatnom mjestu Poreč 2. Igrao je devet parova i pogodio osam, a jedino što mu je palo bila je pobjeda Mahuta nad Millmanom. Mahut je dobio prvi set, ali je na kraju tijesno izgubio u tie breaku trećeg seta. Kombinirao je sportove, imao je i hendikep Hrvatske po 3,15, a predvidio je i poraz našeg Ive Karlovića.

Ostalo mu je sve prošlo, ukupan tečaj na njegovom listiću bio je 333, a bez promašenog 196 što je bilo dovoljno da pobijedi među listićima koji su jučer bili u igri za slavlje u našem nagradnom natjecanju! Listić je stvarno bio sjajan, a zato i postoji ˝Naplati najveći promašaj˝, da takvi majstorski listići ne ostanu bez nagrade.

Čestitamo našem igraču, trećih 2.000 kuna tako odlazi u Poreč.

Listić pogledaj i OVDJE.

(screenshot Germania Sport)

Germania – Kladionica koja daje više