Germania Sport

DRUGIH 2.000 KN OTIŠLO U SPLIT!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađite OVDJE.

Drugog dana 2.000 kuna otišlo je u Split. Naš igrač odigrao je listić od čak 20 parova i uplatio 2,5 kune, a promašio je tek jedan, jedini par. Ukupni tečaj na listiću bio mu je 1.631, a bez promašenog para 1.052, što ga je u konačnici dovelo do prvog mjesta u našoj akciji.

Od svih 20 parova gdje je kombinirao nogomet i tenis, naš je igrač pao samo na meču parova gdje je igrao na Qureshija i Rojera u polufinalu Stuttgarta protiv Petzschnera i Puetza. Nažalost, njegova kombinacija nije osvojila ni set i ispala je s turnira prije finala i tako našeg igrača odvojila od velikog dobitka. Ipak, ˝Naplati najveći promašaj˝ je tu upravo da ovakvi listići budunagrađeni.

Njegov je listić jučer imao najveći tečaj među onima koji zadovoljavaju pravila natjecanja, tako da drugih 2.000 kuna u našoj akciji odlazi u Split. Čestitamo.

Listić pogledaj i OVDJE.

(screenshot: Germania Sport)