Germania Sport

PROŠIRI PONUDU UZ GERMANIA KLADOMAT

Germania Sport kladionica nudi priliku vlasnicima kafića da u svojim ugostiteljskim objektima postave Germania kladomate i povećaju svoju ponudu.

Germania kladomati imaju najbolje pogodnosti za igrače sportskog klađenja, klađenja uživo i loto klađenja, nude najširu ponudu igara i pregled rezultata. Isplata je moguća u svim poslovnicama, na web račun, a priznanica se može koristiti na svim kladomatima po Hrvatskoj.

Neka tvoj kafić postane omiljeno mjesto za praćenje sporta i zabavu uz Germania kladomate. Više informacija na broju: 0800 400 402 ili e-mailu: kladomat@germaniasport.hr.

Germania Sport kladionica – kladionica koja daje više, omogućuje klađenje uživo bez manipulativnih troškova, a ima i stalne akcije i novčane bonuse za svoje igrače. Samo neki od njih su Naplati promašaj, uz koji se isplaćuju listići s jednim promašenim parom, specijalni Mega bonus, koji raste i do 1000 posto, ovisno o broju parova na listiću te Trostruki bonus par sa povećanim koeficijentima na najatraktivnije utakmice.

Germania – Kladionica koja daje više