Germania Sport

ODLUKA O PROVOĐENJU PROMOTIVNE AKTIVNOSTI – BONUSA ZA NOVE IGRAČE– FREE SPIN’S PARTY

U skladu sa odredbama Općih pravila sudjelovanja u igrama putem interneta priređivača Germania Sport d.o.o., Matej Miloš, član uprave  trgovačkog društva Germania Sport d.o.o. Zagreb, Radnička 34a, OIB: 75632766837, donio je dana 30.12.2020. godine, sljedeću

 

ODLUKA O PROVOĐENJU PROMOTIVNE AKTIVNOSTI – BONUSA ZA NOVE IGRAČE–  FREE SPIN’S PARTY

 

Članak 1.

1)         Priređivač Germania Sport d.o.o. (u daljnjem tekstu: Priređivač) priređuje promotivnu aktivnosti  počevši od 31.12.2020. godine  za novoregistrirane igrače pod nazivom „Free Spin’s Party“ odnosno davanje bonusa svakog dana novoregistriranim igračima (sudionicima) koji ispune uvjete iz ove Odluke.

2)         Priređivač predmetnu promotivnu aktivnost provodi u svrhu promocije proizvoda i to Play’nGO igara na online casinu.

3)         Pravo sudjelovanja u promotivnoj aktivnosti imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koje su se registrirale na Germania Sport online igre i napravile minimalno ukupni bet u vrijednosti od 20,00 kn na bilo kojoj Play’nGO igri u vremenskom periodu od 00:00 sati do 23:59 sati, odnosno u istom danu.

4)         Ukoliko je igrač izvršio sve preduvjete iz prethodne točke, sljedeći dan do 14:00 sati će dobiti paket free spinova na trenutnoj promo igri koja će biti objavljena na promo stranici.

5)         Ukoliko se igrač (sudionik) registrira u nedjelju, a ne napravi istu nedjelju ukupni bet  u vrijednosti od 20,00 kn na nekoj Play’nGO igri, neće aktivirati promociju jer nije zadovoljio uvjete.

6)         Paket free spinova se iz tjedna u tjedan mijenja i igrač (sudionik) ne može znati koliko free spinova može očekivati sve dok mu se ne dodijele.

7)         Free spinovi će biti dodijeljeni igraču najkasnije u sljedeći dan do 14,00 sati. Free spinove igrači (sudionici) mogu iskoristiti u sljedećih 7 dana od dana dodjele free spinova.

8)         Navedeni bonus free spinove sudionik (igrač) može iskoristiti samo na promotivnoj igri za koju je ostvario bonus, a vrijednost jedne besplatne vrtnje biti će iskazana unutar igre za koju je ostvario bonus.

9)         Navedeni bonus sudionik (igrač) može odmah po dobivanju iskoristiti, a mora ih iskoristiti najkasnije u roku od 7 dana nakon što ih je Priređivač dodijelio sudioniku (igraču). Nakon proteka roka od 7 dana, sudionik (igrač) gubi pravo na korištenje predmetnog bonusa.

10)       Sve dobitke ostvarene putem ove promocije sudionik (igrač) može isplatiti odmah bez ikakvih ograničenja.

11)       Ukoliko je bonus preuzet preko mobilnog uređaja (mobitel, tablet itd.), moguće ga je iskoristiti isključivo preko mobilnog uređaja. Ukoliko je bonus preuzet preko desktop uređaja (stolno računalo, laptop itd.) moguće ga je iskoristiti samo preko desktop uređaja.

Članak 2.

1)         Priređivač zadržava pravo promjene ove Odluke, ako to zahtijevaju tehnički ili komercijalni uvjeti ili neki drugi uzrok.

2)         Priređivač ima pravo u svakom trenutku, bez navođenja razloga, donijeti odluku o završetku odobravanja bonusa.

3)         O svim promjenama i novostima vezano za ovu Odluku, Priređivač će sudionike (igrače) obavještavati objavama na web stranici Priređivača promo.germaniasport.hr.

4)         Ova Odluka stupa na snagu na dan donošenja, primjenjuje se počevši od dana 31. prosinca 2020. godine te se objavljuje na web stranici priređivača.

5)         Danom stupanja na snagu ove Odluke, prestaje sa primjenom Odluka o provođenju promotivne aktivnosti – bonusa za nove igrače – „Free Spin’s Party“ od dana 18.09.2020. godine.

 

Germania Sport d.o.o.

Član uprave

Matej Miloš