Germania Sport

Uplata računa putem SMS-a.

Jednostavna uplata na Germania račun za sve A1 korisnike i korisnike Hrvatskog Telekoma!

 

Svi naši igrači i korisnici A1 usluga imaju novu mogućnost uplate novčanih sredstava na Germania račun za klađenje – SMS porukom!

Dovoljno je sa svog A1 pretplatničkog ili A1 računa na broj 700100 poslati SMS poruku u kojoj ćete navesti iznos koji želite uplatiti, od 10 do 50 kuna. Sredstva će odmah biti vidljiva na računu i igra može početi!

Važna napomena! Korisnici ove usluge moraju biti registrirani Germania web igrači, koji su prilikom registracije unijeli broj mobilnog telefona s kojeg će vršiti prijenos novčanih sredstava, a osobni podaci moraju se podudarati s onima s A1 računa.

Dnevno možete obaviti najviše 10 transakcija, a maksimalni mjesečni iznos uplata je 300 kuna. Ostale uvjete korištenja možete pronaći na poveznici OVDJE.

 


 

Svi naši igrači i korisnici usluga Hrvatskog Telekoma imaju novu mogućnost uplate novčanih sredstava na Germania račun za klađenje – SMS porukom!

Dovoljno je na broj 700100 poslati SMS poruku u kojoj ćete navesti iznos koji želite uplatiti, od 10 do 50 kuna. Sredstva će odmah biti vidljiva na računu i igra može početi!

Važna napomena! Korisnici ove usluge moraju biti registrirani Germania web igrači, koji su prilikom registracije unijeli broj mobilnog telefona s kojeg će vršiti prijenos novčanih sredstava, a osobni podaci moraju se podudarati s onima s HT računa.

 

Maksimalni mjesečni iznos uplata je 500 kuna. Ostale uvjete korištenja možete pronaći na poveznici OVDJE.