Germania Sport

NOVO! KLADI SE NA VALORIZACIJU KOŠARKAŠA!

Imamo novost u ponudi za sve ljubitelje košarke!

Prvi u Hrvatskoj, proširili smo našu košarkašku ponudu! Već je dobro poznato klađenje na brojeve poena košarkaša, u playoffu uključujemo asistencije i skokovi, a sada vam nudimo još više – klađenje na indeks korisnosti igrača! Ili kombinaciju jednog i drugog, samo ne smije biti isti igrač.

Kako se računa indeks korisnosti? Određeni igrač na kraju utakmice ima 26 poena, pet skokova, deset asistencija, jednu ukradenu loptu, jednu blokadu, četiri dobivena faula, devet promašenih šuteva, sedam promašenih slobodnih bacanja, sedam izgubljenih lopti, devet primljenih blokada i jedan napravljeni faul. Na osnovi svega toga nabrojanog, imamo indeks korisnosti ili valorizaciju.

Na ovom primjeru to se ovako računa: (26+5+10+1+1+4) – (9+7+7+9+1) = 14

Kod klađenja na valorizaciju listić ‘leti’ cijelu utakmicu, pada i prolazi cijelo vrijeme kada je igrač na terenu. Stalno se zbraja i oduzima, a igrač može pasti ispod margine i na samom kraju utakmice s nekoliko pogrešaka ili prekršaja.

Kada su u pitanju indeksi korisnosti, kao mjerodavna se uzima službena stranica Eurolige, a radi se o posljednjoj statističkoj kategoriji kod imena igrača pod nazivom PIR.

Naravno kao i kod klađenja na poene i ovdje se računaju produžeci.

Sretno!

ODIGRAJ ODMAH

Germania – kladionica koja daje više