Germania Sport

EXTRA LISTIĆI, 20.9.2018.

Za danas smo pripremili čak 2 Extra listića, koja možeš odigrati u svim poslovnicama! Ne propusti i iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Nakon Lige prvaka, starta i Europska liga. Naš jedini predstavnik ove sezone je Dinamo, koji večeras u prvoj utakmici dočekuje Fenerbahče. Za tu je prigodu Germania Sport kladionica, osim sjajnog Extra tečaja, pripremila i Extra listić sa još dva para. Uz Dinamo – Fenerbahče, to su još Villarreal – Glasgow Rangers i Celtic – Rosenborg. Za te dvije utakmice Extra listić predviđa da će do pobjeda doći domaćini te da će biti najmanje tri gola, dok se na Maksimiru bira dvoznak na Dinamo i najmanje dva gola. Hoće li to proći? Ukupni tečaj je u sklopu današnje akcije povećan sa 7,52 na 9,00!

Osim ovog listića, za čije je odigravanje na uplatnim mjestima Germanije dovoljno zatražiti odigravanje listića pod kodom 03 i odabrati željeni ulog, Germania je pripremila i još jedan dodatni Extra listić za Europsku ligu i to sa četiri utakmice: Sevilla – Standard, Besiktas – Sarpsborg 08, Lazio – Apollon Lim. i Sporting – Qarabag.

Na sve četiri se gađaju pobjede domaćina i 3 i više gola na utakmici i ukupni tečaj je sa 8,93, podebljan na čak 10,00! Za igranje ovog listića je potrebno zatražiti odigravanje listića pod kodom 04.

Odigraj nešto od ovoga i sretno!

Germania – kladionica koja daje više