Germania Sport

EXTRA LISTIĆ, 31.8.2018.

Jučerašnji Extra listić, na kojem su bile tri uzvratne utakmice playoffa kvalifikacija za Europsku ligu pao je doslovce za samo jedan gol! Leipzig je svladao Zoryju sa 3:2, Bešiktaš je bio bolji od Partizana sa 3:0, a istim je rezultatom Celtic pobijedio Suduvu. U Glasgowu je trebao pasti još samo jedan pogodak da prođe igra 1i4+ i time i Extra listić, ali to se nažalost nije dogodilo.

Nadamo se da ćemo danas imati više sreće. Germania Sport kladionica pripremila je novi Extra listić s najboljim ukupnim tečajem u Hrvatskoj. Na današnjem Extra listiću nalaze se tri utakmice, po jedna iz Bundeslige, Ligue 1 i Primere, točnije dvoboji Hannover 96 – Dortmund, Lyon – Nice i Villarreal – Girona.

Extra listić predviđa da će Lyon i Villarreal doći do pobjeda i da ćemo vidjeti najmanje tri gola te da će Dortmund slaviti u Hannoveru, uz najmanje dva pogotka.

Samo u sklopu ove akcije, ukupni tečaj na ove tri igre je sa 7,43 ‘podebljan’ na 9,00, što je najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj. Extra listić možeš odigrati u svim poslovnicama do početka prve utakmice, odnosno 20:30, kada počinje susret Hannovera i Dortmunda. Dovoljno je na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 01 i odabrati željeni ulog.

(Grafika: Vedran Duhaček)

Germania – kladionica koja daje više