Germania Sport

ISPLATILI SMO NAJVEĆI KLADIONIČARSKI DOBITAK U HRVATSKOJ!

Naš vjerni igrač Ivan M (61) iz zagrebačke Dubrave osvojio je 766.000 kuna pogodivši 25 parova na običnom listiću, prvi par počeo mu je u srijedu kada je pogodio sedam parova, a već je tad imao naznaku kako bi se moglo dogoditi nešto posebno jer je prošao neriješeni ishod na utakmici Kukesi – Qarabag.

„Nisam se puno nervirao, nije mi prvi put da čekam veliki dobitak, doduše, nikad nije bio ovako velik ali već sam jedanput zaradio 140.000 kuna na kladionici. Bilo je to prije desetak godina, također u Germania Sport kladionici, a dobitak su mi isplatili u poslovnici u Čučerju. Sjećam se, nedugo nakon mog dobitka zatvorili su tu poslovnicu pa su me prijatelji zezali kako sam ja krivac za to“, smije se Ivan, koji se nije želio fotografirati pa je listić prezentirala naša djelatnica iz poslovnice u Dubravi gdje je listić uplaćen.

Listić je unovčio u ponedjeljak oko podneva, a za Germanijak.hr otkrio je kako je proteklo iščekivanje. U četvrtak je pogodio čak deset parova, a među njima i najveći tečaj na listiću, 2,95 na Glasgow Rangers protiv Osijeka u kvalifikacijama za Europa ligu, a u subotu je pogodio još šest parova, između ostalih Kaiserslautern protiv Munchena 1860 gdje je tečaj bio 2,00.

Nedjelju je dočekao s 23 zaokružena para, a u poslijepodnevnim satima zaokružio je posljednja dva, Club Brugge je s visokih 5:2 svladao Eupen, a Salzburg relativno uvjerljivo s 3:1 LASK, tako da se naš sretni dobitnik nije puno tresao za 766.000 kuna.

„Nije uopće bio nervozan, ponašao se kao svaki dan“, otkrio je njegov nećak, koji je s njim došao podići dobitak.

„Jesam li uplatio kontru na zadnja dva para kako bi osigurao barem nešto u slučaju da su pali? Ma ne, nemam običaj to raditi, ako listić prođe, dobro, ako ne prođe, idemo ispočetka“, priča Ivan pa dodaje:

„Uglavnom se kladim na sport, ponekad uplatim loto kod vas, ali vrlo rijetko. Sa sportskom prognozom počeo sam još 1985. godine, a u Germaniji se kladim otkad postoji“.

„Najčešće uplaćujem običan listić, ne volim sistemske listiće. Pregledam vaš tjednik radi informacija i volim se kladiti na klubove u formi jer onda imam što pratiti cijeli dan. Uglavnom igram isti ulog i rijetko ga podižem, ali dobitci su mi uvijek papreni. Germaniju volim i zbog promotivnih igara, poput Naplati promašaj te zbog bonusa koje dajete na dobitke“, priznaje sretnik.

Upravo su bonusi koje daje Germania Sport kladionica podigli ukupnu isplatu najvećeg dobitka na sportskom klađenju u hrvatskoj povijesti. Sretnik je svoj listić odigrao za samo 50 kuna, ukupan tečaj iznosio je 10.081, a Germania Sport kladionica počastila ga je Super multi bonusom jer je listić uplatio za vrijeme „happy houra“, odnosno u razdoblju od 9 do 11 ujutro. Time mu je bonus na dobitak narastao za 60 posto, odnosno dobio je 287.336 kuna više nego što bi dobio u bilo kojoj drugoj kladionici jer je Germania Sport kladionica koja daje više.

LISTIĆ S REKORDNOM ISPLATOM U POVIJESTI HRVATSKIH KLADIONICA POGLEDAJTE OVDJE.

(Foto: Germania Sport kladionica)