Germania Sport

DINAMOVA LEGENDA OSVOJILA DONACIJU ZA CRVENI KRIŽ ZAGREB

Zlatko Škorić, legendarni vratar Dinama iz još legendarnije Dinamove generacije koja je 1967. osvojila Kup velesajamskih gradova, jedini europski trofej hrvatskog nogometa, prošao je na humanitarnom listiću i donirao 2.641 kunu Crvenom križu Zagreb!

Škorić je na svoj listić stavio tri para, igrao je na pobjedu Dinama protiv Hapoela, Hrvatske protiv Crne Gore i Zvereva protiv Smyczeka. Dinamo je tako razbio Hapoel s 5:0, Hrvatska je preokrenula i pobijedila Crnu Goru, a Mischa Zverev je bio bolji od Smyczeka s 2:1 u setovima.

Čestitamo velikanu hrvatskog i zagrebačkog nogometa na ostvarenom dobitku, a ukupni dobitak kojeg je Germania Sport donirala u humanitarne svrhe u ime naših poznatih humanitaraca skočio je na 154.076 kuna!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan Škvorc i Zlatko Škorić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 154.076 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)