Germania Sport

PAO NA JEDNOM GOLU I DOBIO 2.000 KN!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Novih 2.000 kuna u našem velikom nagradnom natjecanju ‘Naplati najveći promašaj’ odlazi u Rijeku, u poslovnicu Krnjevo 2. I to igraču koji je na svom listiću odabrao čak 17 ludih parova, kombinirao zbroj golova, jedinice, dvojke, igru na prvo poluvrijeme i zamalo sve pogodio! Bio je na pragu dobitka od 11.355 kuna, ali ‘zeznuo’ ga je samo jedan par – Cork City – Legia, na kojem je odigrao da će biti od dva do četiri gola. Nažalost, mreža se samo jednom tresla i srušila listić. Ukupni tečaj pogođenih parova iznosio je 531,27 i bilo je to najviše tijekom jučerašnjeg dana među listićima koji su zadovoljili uvjete našeg nagradnog natjecanja i 2.000 kuna tako odlazi u Rijeku! Čestitke!

Germania – Kladionica koja daje više