Germania Sport

ŠPANOVIĆ PONOVNO USPJEŠAN!

Novinar i voditelj Sanjin Španović jučer se pokazao pravim ‘šmekerom’ u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. On je ispunio listić s tri para, sve ‘zaokružio’ te zaradio 5.248 kuna za Transplatacijski centar Kliničke bolnice Merkur.

Španović je izabrao odlične oklade na utakmice Svjetskog prvenstva – predvidio je pobjedu Francuske nad Urugvajem izrađenu hendikepom, a na utakmici Brazil – Belgija je izabrao okladu ‘oba daju i 3+’. Ta dva para je ‘podebljao’ okladom na Donnu Vekić u Wimbledonu, a kako je sve prošlo tako je Španović pogodio tečaj 13,57 što je donijelo dobitak od 5.248 kuna.

Sanjin Španović je peti dobitnik u našoj akciji za vrijeme Svjetskog prvenstva kada smo odlučili ‘ponoviti’ sve one dobitnike koji su do sada dobili od početka naše akcije. Prije njega to su napravili Tomislav Sporiš, Kristina Bokanić, Ivan Škvorc i Hrvoje Krešić.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a zajedno s ovim dobitkom u njihovo ime ukupno smo donirali 151.435 kuna.

(Grafika: Vedran Duhaček)