Germania Sport

WEB IGRAČ PAO NA ŠVICARCIMA ALI OSVOJIO 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

A nagrada za jučerašnji dan ponovno odlazi igraču koji je svoj listić odigrao putem Germania weba. Odabrao je devet parova, među kojima su bile obje jučerašnje utakmice sa Svjetskog prvenstva. Pogodio je s dvoznakom u okršaju između Kolumbije i Engleske, u kojem su na koncu o prolazu u četvrtfinale odlučivali penali, a promašio je s igrom na Švicarsku protiv Švedske. Šveđani su slavili sa 1:0 i srušili listić, ali ukupni tečaj pogođenih parova bio je najveći tijekom jučerašnjeg dana – 464,53 i 2.000 kuna tako odlazi našem web igraču. Čestitamo!

Germania – kladionica koja daje više