Germania Sport

HRVOJE KREŠIĆ ZARADIO DONACIJU ZA DOM ZA DJECU ZAGREB

Popularni novinar Hrvoje Krešić već je četvrti humanitarac koji je drugi put pogodio na našem Humanitarnom listiću. Podsjetimo, za vrijeme Svjetskog prvenstva odlučili smo nazvati sve dobitnike u ovoj našoj humanitarnoj akciji koji su ponovno prognozirali parove, a za sada su, izuzev Krešića, dupli „dobitnici“ Tomislav SporišKristina Bokanić te Ivan Škvorc.

Krešić je na svojem listiću odigrao četiri para, od čega dva sa Svjetskog prvenstva. Jedan je prošao „lagano“, 0-2 gola na utakmici između Švedske i Švicarske, no drugi (oba daju gol na utakmici Kolumbija- Engleska) je spašen u 93. minuti pogotkom Jerryja Mine glavom za produžetke.

S druga dva para nije bilo problema, Krešić je sigurno predvidio Dinamovu pobjedu nad Austrijom iz Klagenfurtha te da će Nadal Svladati Selu u manje od 30,5 gemova. Krešić je na kraju zaradio 2.428 kuna za Dom za djecu Zagreb. Čestitamo!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 143.759 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)