Germania Sport

JOŠ JEDAN DOBITAK IDE U PULU!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

U subotu je nagrađen listić iz Pule, a Pula je čini se postala sretna za naše igrače jer je i jučer listić sa najvećim ukupnim tečajem pogođenih parova odigran u Puli, samo u drugoj poslovnici, na adresi Švalbina 1. Igrač je odabrao šest parova na svom listiću, gađao neriješeni ishod u dvoboju Hrvatske i Danske u regularnom vremenu, kao i Španjolske i Rusije, što su bili najveći tečajevi na listiću. Dobitak od 4.743,54 kune, zeznuo je par Falkenberg – Helsingborg, na kojem je naš igrač gađao jedinicu, a Helsingborg je slavio sa 3:2.

Zahvaljujući tom promašaju, naš igrač je ušao u konkurenciju za ‘Naplati najveći promašaj’ i s ukupnim tečajem 194,44, bio najbolji i u Pulu tako ponovno odlazi nagrada od 2.000 kuna! Čestitke!

Germania – Kladionica koja daje više