Germania Sport

LUDI LISTIĆ U PREGRADI NAGRAĐEN SA 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Nagrada za jučerašnji dan odlazi u Pregradu, u kojoj je naš igrač imao sjajan listić sa 11 parova. Gađao je zbroj kornera na dvije utakmice Svjetskog prvenstva, potom zbroj koševa na Europskom prvenstvu malih zemalja, zbroj golova i dvoznak na Mediteranskim igrama te dva bejzbolska para i sve je pogodio osim jednog para – dvoboj košarkašica Irske i Luksemburga, u kojem je vjerovao u pobjedu Irske, ali je Luksemburg slavio sa 70:47. Time mu je na ulog od 45 kuna propao dobitak od 17.505 kuna, ali je naš igrač ušao u konkurenciju za ‘Naplati promašaj’. Ukupni tečaj njegovih pogođenih parova iznosio je 218, 98 i to je bilo najviše jučer pa nagrada od 2.000 kuna ide u Pregradu. Čestitamo!

Germania – Kladionica koja daje više