Germania Sport

TENISKI MAJSTOR IZ PRELOGA UZEO 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Iz dana u dan nagrađujemo listiće u sklopu našeg nagradnog natjecanja ‘Naplati najveći promašaj’. Nagrada za jučerašnji dan odlazi u Prelog, gdje je naš igrač složio ludi teniski listić sa 13 parova. Zadovoljio je uvjete sudjelovanja našeg nagradnog natjecanja odabravši jedan par sa Svjetskog prvenstva i to utakmicu Nigerije i Argentine, a ostalo su bili teniski mečevi. Promašio je jedan i ušao u konkurenciju za ‘Naplati promašaj’. Ukupni tečaj njegovih pogođenih parova iznosio je 372,22 i to je bilo najviše jučer, stoga nagrada od 2.000 kuna ide u Prelog. Čestitamo!