Germania Sport

POGODIO PET NERIJEŠENIH NA GUBITNOM LISTIĆU I OSVOJIO 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje„Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađite OVDJE.

Jučerašnji je dobitak otišao u Bjelovar gdje je naš igrač sastavio sjajan listić s čak pet neriješenih rezultata, a pogodio ih je sve. Pala mu je jedino dvojka na Landskronu koja je izgubila kod Norrbya. Igrač na listiću nije imao tečaj manji od 2,40, a između ostalog pogodio je i neriješen ishod na susretu Japana i Senegala te pobjedu Kolumbije nad Poljskom.

Uplatio je 50 kuna a taj hrabri listić, a ukupni tečaj bio mu je 2.363. Bez promašenog para tečaj mu je iznosio 908 što je bilo najviše od listića koji su jučer ušli u konkurenciju. Nije lijep osjećaj kada ti padne listić na kojem si pogodio pet neriješenih, ali upravo je zato tu naša akcija Naplati najveći promašaj koja je danas obradovala igrača iz Bjelovara.

Listić pogledaj i OVDJE.