Germania Sport

IGRAČ U DUBRAVI OSVOJIO 2.000 KUNA!

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađi OVDJE.

Listić pogledaj i OVDJE.

Nagrada za jučerašnji dan odlazi u Zagreb, u našu poslovnicu u Dubravi, u kojoj je naš igrač složio ludi listić sa čak 17 parova i promašio samo dvoboj Smolevichy – Neman Grodno. Tu je igrao da će biti najmanje dva gola, a mreža se samo jednom tresla. Listić je pao, ali budući da je ukupni tečaj ostalih pogođenih parova bio najveći tijekom jučerašnjeg dana – 678,78, stigla je utješna nagrada u sklopu našeg nagradnog natjecanja ‘Naplati najveći promašaj’. Novih 2.000 kuna ide u zagrebačku Dubravu! Čestitke!

Germania – Kladionica koja daje više