Germania Sport

MAĐARI SRUŠILI LISTIĆ, STIGLA NAGRADA

Početkom SP-a u Rusiji počelo je i naše veliko nagradno natjecanje „Naplati najveći promašaj“ u kojem će svaki dan jedan igrač osvojiti 2.000 kuna. Nagradu će dobiti onaj igrač koji odigra listić sportskog klađenja s minimalno 4 para na listiću, a jedan par obavezno mora biti sa SP-a u Rusiji.

U konkurenciju ulaze listići na kojima će biti jedan promašeni par, a 2.000 kuna će dobiti onaj igrač koji bude imao najveći pogođeni tečaj, bez promašenog para. Sva ostala pravila pronađite OVDJE.

Imamo i šestog dobitnika našeg nagradnog natjecanja! 2.000 kuna ide igraču iz naše poslovnice Klana 2, u kojoj je odigrao listić sa šest parova, od čega su tri bila sa Svjetskog prvenstva, a tri sa završnice Svjetske lige u vaterpolu. Sjajno je pogodio ‘iks’ Hrvatske i Španjolske te pobjedu Japana i Senegala na Mundijalu, a promašio je jedan par i to vaterpolski, budući da je Crna Gora pobijedila Mađarsku.

Time je naš igrač ušao u konkurenciju za ‘Naplati najveći promašaj’, a njegov ukupni tečaj pogođenih parova je iznosio 588,21. To je bio najveći ukupno pogođeni tečaj od svih jučerašnjih listića, koji su ispunili uvjete sudjelovanja i 2.000 kuna odlazi našem igraču iz poslovnice Klana 2! Čestitke!

Listić pogledaj i OVDJE.

Germania – Kladionica koja daje više