Germania Sport

ADMIR HASANČIĆ OSVOJIO DONACIJU ZA UDRUGU DIRA

Pet dana nakon Ivana Ščapeca, imamo novog dobitnika na humanitarnom listiću. Legendarni napadač Rijeke i Zagreba, s kojim je osvojio naslov prvaka 2002. godine, Admir Hasančić ispunio je dobitni listić i zaradio 2.416 kuna za riječku Udrugu DIRA koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

Ukoliko je pratio svoje parove preko TV ekrana, sigurni smo da je počupao dosta vlasi s glave. Naime, pogodio je tri nogometna para, košarku i tenis, ali neke utakmice zabilježile rijetko viđene preokrete.

Prvo je tenisač Ernests Gulbis uspio preokrenuti meč nakon što je izgubio je prvi set od Talijana Giannessija.

Nevjerojatan preokret priredili su nogometaši Falkenbergsa koji su prvo vodili 1-0, da bi gosti preokrenuli na 2-1 kada je Falkenbergs ostao s igračem manje. Ipak, božica Fortuna je bila na strani Hasančića  Falkenbergs je s igračem manje uspio zabiti dva pogotka i ne primiti nijedan.

Lokomotiv Sofia je vodila do sredine drugog poluvremena, kada su domaćini zabili gol, a u 81. su dobili i crveni karton. Na kraju je Lokomotiv iz Sofije izgubio na penale, ali regularni dio utakmice je pogođen.

Kopenhagen je bio jedina sigurna oklada koja je prošla glatko, pobjedom ekipe iz glavnog danskog grada 4-1, dok je Cleveland uspio prelomiti utakmicu u posljednjoj četvrtini.

Hasančić se tako pridružio našoj skupini dosadašnjih dobitnika humanitarnog listića, a to su: Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić i Ivan Ščapec, a u njihovo ime ukupno smo donirali, zajedno s današnjim dobitkom, 133.521 kunu.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Germania – kladionica koja daje više