Germania Sport

ŠČAPEC OSVOJIO 3.140 KUNA ZA DEBRU!

Imamo novog dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne! Glazbenik Ivan Ščapec iz grupe Seine u nedjelju je ispunio dobitni listić te zaradio 3.140 kuna za udrugu Debra, društvo oboljelih od bulozne epidermolize.

Imao je Ščapec tri nogometne utakmice na svojem listiću. Prva je ‘prošla’ ona između Athletica i Espanyola na koju je ovaj pjevač i gitarist odigrao da neće ‘pasti’ više od dva gola. Utakmica je završila minimalnom pobjedom Espanyola, a zanimljivo je da je jedini gol pao već u 9. minuti. No, nakon toga su mreže mirovale pa smo ‘zaokružili’ naš tečaj 2,11.

Nakon toga su ostale dvije utakmice posljednjeg kola Serie A. Zicerom se činio dvoznak na Romu kod Sassuola, a kada je domaći vratar Pegolo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena zatresao vlastitu mrežu, jasno je bilo da će teško Roma izgubiti tu prednost što se i dogodilo. Prošao je i tečaj 1,24.

U isto vrijeme igrala se utakmica Lazio – Inter, izravan obračun za ulazak u Ligu prvaka. Naš je gost u ovoj utakmici vjerovao Interu, a sve do 78. minute izgledalo je kao da je to vjerovanje bilo pogrešno. Lazio je imao 2:1, a onda je Icardi realizirao jedanaesterac za 2:2, Lulić dobio crveni za Lazio, a Vecino u 81. zabio nakon asistencije Brozovića za 3:2. Time je Inter dobio plasman u Ligu prvaka, a Ščapec donaciju u iznosu od 3.140 kuna za udrugu Debra!

Ivan Ščapec tako se priključio našem, sada već povećem, popisu dobitnika u našoj humanitarnoj akciji. Do sada smo u sklopu ove akcije donirali ukupno 131.375 kuna, a prije Ščapeca su dobitnici bili: Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija Matko,Dean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić i Dražen Bagarić.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime doniramo 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Germania – kladionica koja daje više