Germania Sport

NOVI DOBITAK U NAŠOJ HUMANITARNOJ AKCIJI!

Nešto manje od tri tjedna prošlo je od kada smo imali posljednjeg dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Bio je to nogometni vratar Miroslav Koprić, a jučer se njemu i svim ostalim dobitnicima ove velike akcije Germania Sport kladionice, priključio nogometaš Dražen Bagarić.

Ovaj napadač Širokog na svojem je listiću imao četiri utakmice – ‘tražio’ je domaće pobjede Slaven Belupa i Fulhama, gostujuću Dinamo Minska, a na utakmici Kayseri – Akhisar je igrao opciju ‘oba daju’.

Sve oklade su ‘prošle’ pa je Bagarić zaradio 3.576 kuna koje ćemo donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. S ovom donacijom ukupan iznos kojeg je Germania Sport kladionica donirala u ovoj humanitarnoj akciji popeo se na 128.235 kuna!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Prije Bagarića dobitnicu su bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec,Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš i Miroslav Koprić.