Germania Sport

NAJVEĆI DOBITAK – SPORIŠ DONIO DEBRI 7.336 KUNA!

Nakon više od 10 dana dobili smo novog dobitnika humanitarnog listića, i to ovaj puta rekordera Tomislava Sporiša, fotografa koji je pogodio četiri para i zaradio 7.336 kuna za udrugu Debra koja unaprjeđuje kvalitetu života oboljelih od rijetkih bolesti.

Sporiš je na svojem listiću pogodio tri „jedinice“, da će Genoa svladati Veronu, Everton Newcastle te Utah Oklahomu City Thunder, a pogodio je i da će dvoboj između Intera i Rudeša završiti neriješeno, što je bio i najveći tečaj na njegovom listiću (3,40).

Ovim pogotkom, Germania Sport je, u više od godinu dana humanitarne akcije, dobrotvornim udrugama donirala 120.251 kunu.

Tomislav Sporiš se tako priključio sada već podugačkom popisu dobitnika na kojem su od ranije Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović i Jurica Bićana u njihovo ime ukupno smo donirali 112.915 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

Germania – kladionica koja daje više