Promo Stranica

POGODI MINUTU PRVOG GOLA NA UTAKMICI LIVERPOOL – EVERTON

Na Anfieldu se večeras igra veliki Merseyside derbi, gradski derbi između Liverpoola i Evertona, kojeg smo odabrali za naše današnje nagradno natjecanje „Pogodi minutu prvog gola na utakmici“. Nagradno natjecanje se odvija na Facebook i Instagram profilu Germania Sport kladionice.

Najuspješniji klubovi okruga Merseyside, sastaju se večeras u trećem kolu FA Kupa, najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. Domaći ‘Redsi’ nose ulogu favorita, ali gosti se neće lako predati. Pokazali su to u njihovom zadnjem međusobnom okršaju, koji je završio miroljubivih 1:1. Bilo je to u prosincu prošle godine u engleskom prvenstvu, kada je Wayne Rooney u 77. minuti donio izjednačenje Evertonu i osigurao bod gostima.

Ovo se često zove i ‘prijateljski derbi’ jer nema rivalstva između navijača, a velik broj navijača daje podršku i jednom i drugom klubu.

Hoće li tako biti i večeras, kako će završiti prva utakmica trećeg kola FA Kupa i kada će pasti prvi gol na utakmici, vidjet ćemo od 20:55.

Ako želiš prognozirati u kojoj će minuti pasti prvi gol, uključi se u naše nagradno natjecanje i svoju prognozu ostavi na našem Facebook i Instagram profilu.

Pravila nagradnog natjecanja pogledaj OVDJE.

Germania – kladionica koja daje više