Promo Stranica

ISPUNILI SMO NOVOGODIŠNJE ŽELJE

Na Staru godinu na svojim smo društvenim mrežama objavili nagradni natječaj Germania Sport – Kladionica koja daje više – ispunjava novogodišnje želje u kojem smo pozvali naše igrače da napišu koji je njihov idealni novogodišnji poklon i objasne svoj izbor. Najzanimljivije želje smo nagradili i to njih čak 22.

Odlučili smo se za donaciju za NK Darda koji skupljaju novčana sredstva za kupnju aluminijskih golova.

„Željela bih da dječaci iz NK Darde ostvare želju da uspiju kupiti aluminijske golove od prikupljenih donacija. Nedostaje nešto manje od 2000 kn da ostvare želju. Ako ste u mogućnosti pomoći da im se želja ispuni. Unaprijed se zahvaljujem“, napisala je na našem Facebooku svoju novogodišnju želju Gabrijela Nađ-Brkić.

I odlučili smo joj ispuniti želju i pomoći donacijom u iznosu od 1.000 kuna.

Mihael Litra je poželio televizor.

Novi televizor da moja obitelj može normalno pratiti Svjetsko prvenstvo i utakmice Lige prvaka, a ne da ubijamo oči tražeći loptu po terenu jer imamo televizor iz 88.

Germania je ispunila i ovu želju i Mihaelu i njegovoj obitelji ide novi televizor, na kojem će moći uživati u nogometnim utakmicama.

Daniela Robert Gajic imala je posebnu želju za svoga sina Lionela, koji nosi ime prema slavnoj nogometnoj zvijezdi.

Želja bi mi bila da jednom budem u mogućnosti sinu priuštiti nešto original od Lionela Messija, pošto smo mu ime dali po njemu Lionel. Zanimljivo je da je i njemu sada on idol. Da se njega pita, radovao bi se on i nekom velikom plakatu ili nekoj većoj slici od njega. Hvala“, napisala nam je Daniela i nije bilo dileme hoćemo li ispuniti ovu želju. Malenom Lionelu u Novoj godini stiže sportska oprema.

Odlučili smo podijeliti i dva poklon paketa te dvije majice, a nismo zaboravili niti na naše vjerne igrače koji su poželjeli da im se ‘podebljaju’ računi za klađenje. Tako smo podijelili vaučere za klađenje za 16 igrača, a listu svih sretnika možete pogledati u nastavku.

Čestitamo svima i želimo im mnogo sreće u Novoj 2018. godini!

Germania – Kladionica koja daje više