Promo Stranica

IDE DONACIJA ZA UDRUGU ARE YOU SYRIOUS?

Prošao je još jedan listić u humanitarnoj akciji ‘Humanitarni listić u podne’, koju provode Germania Sport kladionica i Germanijak!

Naš humanitarni gost, bubnjar zagrebačkog benda Baden-Baden Luka Presl, pogodio je četiri para i osvojio 2.756 kuna, koje će Germania Sport kladionica po njegovu izboru donirati udruzi Are You Syrious?

Na listiću je imao tri ‘srednja’ tečaja i jedan manji, a na koncu se upravo zbog njega najviše tresao.

Tottenham se s lakoćom obračunao s Wimbledonom u FA kupu, ali trebalo je mirno odgledati utakmicu do kraja jer je Luka na tiketu imao da će Spursi pobijediti bez primljena gola.Treći par na listiću kronološki bio je susret doigravanja NFL-a između Jacksonvillea i Buffala, iako su Jaguarsi bili ogroman favorit, što je tečaj 1,25 i sugerirao, Billsi su ih dobro namučili, ali favorizirani domaćini na koncu su ipak slavili.

Utakmica francuskog kupa Rennes – PSG bila je praktički gotova u uvodnih 15 minuta. Parižani su na koncu slavili 6:1, a naš gost je uplatio da će Mbappe, Cavani, Neymar i društvo voditi na poluvremenu i na koncu slaviti te da će na susretu biti dva ili više golova.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić i Luka Presl, a u njihovo ime ukupno smo donirali 89.569 kuna.

Germania – Kladionica koja daje više