Promo Stranica

HALID BEŠLIĆ GOST NAŠE HUMANITARNE AKCIJE

Sportski portal Germanijak i Germania Sport kladionica od ožujka prošle godine provode humanitarnu akciju ‘Humanitarni listić u podne’, u kojoj svakoga dana poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti, ispunjava listić sportskog klađenja. Germania Sport kladionica donira ulog od 400 kuna, a ako listić prođe, dobitak ide udruzi ili organizaciji koju odabere gost.

Danas je gost poseban, jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima, Halid Bešlić, koji gostuje u istoj akciji i na portalu MozzartSporta.

Halid sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama pa se rado odazvao i na akciju Germanijaka i Mozzart Sporta, a odabrao je dvije košarkaške i dvije nogometne utakmice na svom listiću.

Prva je utakmica Crvena zvezda – Žalgiris.

Pokušat ću sa Zvezdinom pobjedom iako će biti teško. Jedinica“, rekao je Halid Bešlić.

Sljedeća utakmica je ona između Reala i Maccabija.

Real je favorit, ali mislim da Maccabi neće izgubiti s 10 ili više poena razlike.“

Prebacujemo se na nogomet i utakmicu Fiorentina – Inter na kojoj je naš gost igrao na 3+ gola.

U posljednje vrijeme strijelci ovih momčadi nisu raspucani, valjda će proraditi, 3+“.

I za kraj, Manchester United – Derby, FA Cup.

Manchester je favorit, igram prijelaz iz jedan, u jedan“.

Ukupni tečaj na ova četiri para je 12,22 što znači da je potencijalni dobitak 4.888 kuna. Njega je Halid Bešlić namijenio za Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

Držimo palčeve da Halidov listić bude dobitan i da se priključi listi dobitnika u ovoj humanitarnoj akciji, u kojoj su do sada dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina i Jakov Katalinić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 86.813 kuna.

Germania – Kladionica koja daje više