Promo Stranica

ISKORISTI NAJBOLJE TEČAJEVE I IGRE SAMO U GERMANIJI

U Hrvatskoj počinje Europsko prvenstvo rukometaša, a Germania Sport kladionica pripremila je specijalne igre za večerašnji dvoboj Hrvatske i Srbije.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras starta na Europskom prvenstvu na domaćem terenu. Izabranici Line Červara u prvom kolu skupine A igraju protiv Srbije, a Germania Sport kladionica je za taj susret pripremila specijalne igre.

Kombiniraj pobjedu Hrvatske sa golovima igrača, isključenjima i sedmercima.

U ponudi su šestorica igrača za kombiniranje s pobjedom Hrvatske: Domagoj Duvnjak, Manuel Štrlek, Luka Cindrić, Luka Stepančić, Jakov Gojun i Igor Vori.

Ako vjeruješ da će Duvnjak postići najmanje pet golova i da će Hrvatska slaviti, kao i Štrlek, odigraj ovu specijalnu igru samo u Germania Sport kladionici. Misliš li da će uz pobjedu Hrvatske, Cindrić najmanje četiri puta tresti mrežu Srbije, kao i Stepančić? Odigraj na svim uplatnim mjestima Germanije ili na webu OVDJE ili OVDJE.

U ovom Germania specijalu možeš odigrati i da će Gojun zaraditi najmanje dva isključenja, a Vori minimalno jedno, uz pobjedu Hrvatske.

Germania je pripremila i specijalne igre na broj isključenja i sedmeraca. Odigraj da će ukupno biti najmanje devet isključenja na utakmici ili da će ukupno biti najmanje sedam sedmeraca.

Utakmica Hrvatske i Srbije u splitskoj Spaladium Areni počinje u 20:30, a specijalne igre na ovaj dvoboj pronađi na svim uplatnim mjestima Germanije ili na webu www.germaniasport.hr u rubrici klađenje, specijali, Europsko prvenstvo.

Specijalne igre na utakmici Hrvatska – Srbija:

D.Duvnjak će dati minimalno 5 golova i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,50

M.Štrlek će dati minimalno 5 golova i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,35

L.Cindrić će dati minimalno 4 gola i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,35

L.Stepančić će dati minimalno 4 gola i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,60

J.Gojun će dobiti minimalno 2 isključenja i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,70

I.Vori će dobiti minimalno 1 isključenje i Hrvatska će pobijediti, tečaj 2,00

Ukupan broj isključenja na utakmici će biti minimalno 9, tečaj 2,50

Ukupan broj sedmeraca na utakmici će biti minimalno 7, tečaj 2,70

Germania – kladionica koja daje više